Välkommen till Villa Ek

Mitt på Västgötaslätten i Skaraborg hittar du Grästorp. En liten plats med stort hjärta, i det hjärtat finns vi, Villa Ek. Vi är ett litet boende, med våra 12 rum blir ditt besök personligt och jordnära.
Här har du närhet till fantastiska naturupplevelse, bor granne med Ekarnas golfklubb, vi har ån Nossan som ringlar utanför oss, de fantastiska platåbergen i närheten och mycket mer!

BOKA RUM
Läs mer

Vi skräddarsyr de flesta paket efter dina behov.
Här är två av de populäraste valen:

Golfpaket

  • Boende – frukost – fria spel på par 3 banan – 1 runda på Ekarna GK’s 18 håls bana

Golfpaket – MIDDAG

  • Boende – frukost – fria spel på par 3 banan – 1 runda på Ekarna GK’s 18 håls bana – 2-rätters middag

 

Läs mer

Checka in och njut av ett dygn bara för dig.

Yogaklasserna leds av Julia som driver healtbyaneros, hon guidar dig genom alla klasser. Under kvällen får du få ta del av en exklusiv hudvårdskurs i hur du kan tillverka din egenhudvård. Eva – Lena driver skräddarsydda salvor, hon kommer dela med sig av sina hemligheter. 
Självklart kan du köpa med dig något hem anpassat för dig. 

Alla måltider är inkluderade under detta dygn. Kom ensam eller med någon du tycker om. 

 

Varför välja vår kurs?
  1. Professionell vägledning: Du kommer att träna under ledning av en auktoriserad PGA PRO med en gedigen erfarenhet av att utveckla golfspelare på alla nivåer. Med individuell feedback och skräddarsydd coaching kommer du att accelerera din utveckling som golfspelare.
  2. Inkluderade måltider: För att du ska kunna fokusera helt på ditt spel, inkluderar vår kurs alla måltider under hela vistelsen. Njut av läckra och näringsrika rätter som är speciellt framtagna för att ge dig den energi du behöver för att prestera på topp.
  3. Banan på Ekarnas GK: Ekarnas GK är en av länets mest eftertraktade golfbanor med sina vackra omgivningar. Med tillgång till denna fantastiska bana kommer du att få möjlighet att träna och spela under realistiska förhållanden, vilket kommer att stärka ditt självförtroende och din förmåga att hantera olika situationer på banan.
  4. Gemenskap och nätverkande: Utöver att förbättra ditt golfspel kommer du också att få möjlighet att träffa andra golfentusiaster och bygga nya vänskapsband under kursens gång. Gemenskapen och det positiva utbytet med andra deltagare kommer att göra din golfupplevelse ännu mer minnesvärd och givande.

Kontakta oss för bokning

12 + 3 =

Våra boendealternativ

Hos oss kan du bo som du vill i våra tre boendekategorier.

Du kan exempelvis välja våra standardrum om du vill koka kaffet själv eller laga kvällens middag på egen hand. Du måste ju inte det, men om du vill.
Vill du ha bekvämligheter så nära det går, då har vi de charmiga deluxerummen.
Skulle du istället ha med dig ett eget boende på 4-hjul så går det fint också. Självklart kan du stiga upp till dukat bord eller äta kvällsmiddagen på restauragen oavsett hur du än väljer att bo.